> Vroegere realisaties:

 -  Met Ingrid Lendent, Linda Vinck en Dirk Vandereecke vormde Veerle Rooms de groep FOURFOLD. Het resultaat was een portfolio en een opgemerkte tentoonstelling.
-  De groep krijgt in 1984 een beurs van de Vlaamse Gemeenschap  met bestemming New York waar ze de kans krijgen de technieken van de Heliogravure uitvoerig te bestuderen in de ULAE-Ateliers en bij Craig Zammiello.
-  In 1985 werkt dit team aan een nieuw portfolioproject: Koppel-Teken. De grafici werken hier samen met vier dichters: Marcel Van Maele, Lucienne Stassaert, Leo Geerst en Kris Geerts. In al de prenten is het ‘Teken’, de schriftuur, prominent aanwezig.
-  In Galerij De Hen in Melsele ontstond er mede onder impuls van Jacob Betjes een grafisch-literaire kalender. Ook hiervoor zijn Rooms en Vinck de vaandeldragers. Bij de dichters vinden we o.m. Kris Geerts en Willem Persoon terug.
-  Fourfold zal nadien geen zelfstandige uitgaven meer realiseren. Wel zijn ze er alle vier bij wanneer er ergens een belangrijk project met grafische kunsten wordt voorgesteld. Dit was het geval voor de tentoonstelling: BLAU BLAUW BLEU BLUE in het Belgisch Huis in Keulen (1989). Voor heel wat evenementen blijven zij de Antwerpse kern van het Vlaamse grafieklandschap. Bij bepaalde gelegenheden zijn er samenwerkingsverbanden met o.m. Fred Bervoets, Enk De Kramer, Albert Daniëls, Jean Bilquin en Wim Van Remortel.
> Omstreeks 1990 ontwikkelt zich rond hen een groep jongere kunstenaars die de grafische kunsten een nieuw en hedendaags karakter zullen bezorgen: Franky Cane, Geert Opsomer, Nico Lannoo, Marnix Everaert, Hilde Van den Heuvel, Goedele Peeters, Frank Casteleyns, Nathalie Delafontaine en andere.
> Op dit ogenblik kondigt zich alweer een nieuwe generatie aan die deze kunstvorm in een nieuw millennium een eerder artistiek-revolutionair élan willen geven. Digitale en conceptuele toepassingen met de grafiek als uitgangspunt zijn terug te vinden bij o.m. Christophe Meul, Lieven Paelinck, Hans Van Dijck, Ivan Durt, Kurt Marx, e.a..